(044) 383-93-59
(067) 551-25-31
(094) 928-63-59
з 09:00 до 18:00 *

Ваш кошик:

товар | 0,00 грн

Stop підробці та конрабанда Oleo-Mac


Stop контрабанді та підробці!

    Щороку в Україні кількість підроблених та контрабандних продуктів збільшується. Як правило, підробляються відомі та надійні бренди. При цьому страждає покупець, хоча спочатку радіє дешевій ціні, що заощадив гроші. Але незабаром радість змінюється смутком. Як правило, клієнт не одразу може оцінити це. Китайська техніка може попрацювати певний час. Китай – це лотерея. І найчастіше не на користь клієнта. Низький моторесурс,   малий експлуатаційний термін основних вузлів продукту, дискомфорт у роботі. Страждає не тільки покупець, але також добре і славне ім'я Oleo-Mac.

Хто продає підроблений чи контрабандний продукт?

Як правило, це звичайні ринки, інтернет-магазини без цін або з супер низькими цінами, інтернет-магазини Луцька.

При купівлі продукції Oleo-Mac вимагаєте фірмовий гарантійний талон від нашої компанії або дилерів Oleo-Mac, оригінальну інструкцію російською мовою, товарний чек з печаткою компанії. Також рекомендуємо вимагати від дилера передпродажну підготовку на місці, щоб побачити працездатність техніки.

Наша компанія є представником торгової марки Oleo-Mac, ми продаємо оригінальну італійську продукцію. На кожному продукті, який ми поставляємо в Україну, прописаний серійний номер і італійський завод у місті Баньола-ін-П'яно. Купуючи техніку Oleo-Mac через інтернет-магазин oleo-mac.com.ua ви отримуєте якісну та надійну техніку, яка служитиме вам довгі роки.